29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI VE 96. KARAKUCAK GÜREŞLERİ ETKİNLİKLERİ UZUNDEREMİZDE DÜZENLENDİ

Uzundere'mizde düzenlenen 29 ekim Cumhuriyet Bayramı ve  96. Karakucak güreşleri tertib edildi

MHP ERZURUM İL BAŞKANI KARATAŞ UZUNDERE’DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 96. YIL KUTLAMALARINA KATILDI
MHP Erzurum il başkanı Sayın Naim KARATAŞ, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum milletvekili Prof. Dr. Sayın Kamil AYDIN, İl yönetim kurulu üyeleri ve İlçe başkanları ile Uzundere ilçesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yıl kutlama törenlerine katıldılar.
Atatürk anıtı önünde Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene göndere bayrak çekilmesi ve sonra Atatürk anıtına çelenk sunumu ile programa devam edildi.
Daha sonra Uzundere belediyesi önünde yapılan kutlama töreninde sırasıyla Uzundere belediye başkanı Sayın Hilmi AKTOPRAK, Uzundere Kaymakamı Sayın Hakan ŞEKER, MHP Erzurum il başkanı Sayın Naim KARATAŞ ve MHP Genel Başkan yardımcısı, Erzurum milletvekili Prof. Dr. Sayın Kamil AYDIN beyefendiler günün anlam ve önemini belirten kutlama konuşmaları yaptıktan sonra yapılacak olan sportif yarışmaların startını verdiler.
Kutlama töreninden sonra MHP genel başkan yardımcısı, Erzurum milletvekili Prof. Dr. Sayın Kamil AYDIN, MHP Erzurum il başkanı Sayın Naim KARATAŞ ve beraberindeki heyetle birlikte Uzundere esnafı gezilerek vatandaşlarla sohbet edip onların sorunları dinlenerek çözüm odaklı çalışmaların yapılacağını ve yakinen takipçisi olacaklarını belirttiler. Daha sonrada Uzundere Belediyesini ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar.

Tarih: 02.11.2019

17.10.2019