BELEDİYE ÇALIŞANLARINA MORAL GÜNÜ

Uzundere Belediye Başkanı M. Halis ÖZSOY çalışanların pazartesi sendromunu atlatmaları ve çalışanların motivasyonlarını yükseltmek için moral günü düzenledi. Öğle arası çalışanlara ikramda bulunan Özsoy onlarla birlikte yemek yedi.

Düzenlenen bu moral günü hakkında Halis Bey “Toplam kalite yönetiminde temel esaslardan biri de iç müşterileri memnun etmektir. Biz zaman zaman çalışanlarımızla ki bunlar devlet memurlarımız, 4857 sayılı kanun kapsamında çalışan işçilerimiz, personel limitet şirketi üzerinden çalışan işçilerimiz, İŞKUR tarafından toplum yararına çalışmakta olan işçilerimiz olarak toplam 70 civarında arkadaşımız var. Tabi onların memnuniyeti dayanışmanın gerçekleştirilmesi ve işin benimsemesi çok önemli bu kapsamda biz zaman zaman moral günleri düzenlemekteyiz. Bu arkadaşlarımıza da bugün öğlende bulunduk. Tabi yöremizin ünlü lezzeti Cağ Kebap, yöre insanımız bu lezzeti güzel yapar, güzel de yer. Bunun için bu kapsamda bir faaliyette bulunduk, işyerinde öğlen yemeğimizi biz ikram ettik. Arkadaşlarla da birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma duygusu da gelişmiş oldu.” dedi.

Tarih: 04.09.2018

08.01.2014
Uzunderede Proje Yazma Eğitimi Yapıldı.

07.01.2014
Uzundere, Sürdürülebilir Turizmde Avrupada Uygun D

23.12.2013
Uzundere Yeni Web Sitesi ...